Τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με τον Ολυμπιακό υπέγραψαν οι Νίκος Φρέρης, Νίκος Χρήστου και Χρήστος Σταυρόπουλος, παίκτες της Κ17 του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει κινήσεις μόνο για το παρόν, αλλά κινείται και για την πρώτη ομάδα του μέλλοντος. Άλλη μια ενέργεια που το αποδεικνύει αυτό είναι το γεγονός ότι οι Νίκος Φρέρης, Νίκος Χρήστου και Χρήστος Σταυρόπουλος, παίκτες της Κ17 του Θρύλου, υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο! Η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων αναφέρει:

«Παρά τους δύσκολους καιρούς αβεβαιότητας που διανύουμε ο Ολυμπιακός είναι εδώ για να στηρίξει το εγχώριο ταλέντο και να δώσει χώρο στα παιδιά της Ακαδημίας να ξετυλίξουν το ταλέντο τους, στρατηγική που αποτελεί άλλωστε προτεραιότητα του ηγέτη του συλλόγου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)
«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως μετά τους Μοίρα, Σταράκη, οι Νίκος Φρέρης, Νίκος Χρήστου και Χρήστος Σταυρόπουλος υπέγραψαν τα επαγγελματικά τους συμβόλαια!

Και τα τρία παιδιά ήταν μέλη της περσινής Κ17 του Ολυμπιακού που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φτάνοντας μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Το who is who

Νίκος Φρέρης: Δεξί μπακ, 22/2/2003

Νίκος Χρήστου: Αμυντικός μέσος, 26/1/2004

Χρήστος Σταυρόπουλος: Μέσος, 10/7/2004»

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24