Το «Καραϊσκάκης» είναι το κάστρο του Ολυμπιακού φέτος στην Ευρώπη, αφού σε 5 παιχνίδια οι ερυθρόλευκοι μετρούν 4 νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

Το 6ο του εντός έδρας ματς για φέτος στην Ευρώπη δίνει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη (14/02, 19:55).

Οι ερυθρόλευκοι στα 5 ματς που έχουν δώσει έως τώρα στο «Καραϊσκάκης», μετρούν 4 νίκες και 1 ισοπαλία, με απολογισμό 15 γκολ υπέρ και μόλις 3 κατά! Δείχνοντας έτσι, πως ο Ναός είναι ένα απόρθητο κάστρο, το οποίο είναι η δύναμη του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος την φετινή σεζόν αποτελεί την δύναμη του Θρύλου σε κάθε ευρωπαϊκό ματς, δυνάμη, την οποία θα πρέπει να αντλήσει ξανά η ομάδα, ώστε να κάνει βήμα πρόκρισης απέναντι στους Ουκρανούς.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φέτος έχει προσφέρει και θέαμα σε αυτά τα 5 παιχνίδια, έχοντας νικήσει την Λουκέρνη με 4-0 και την Μπέρνλι με 3-1 για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ για τους ομίλους έχει υποτάξει την Ντουντελάνζ με 5-1 και την Μίλαν με 3-1. Με την νίκη επί των “ροσονέρι” να δίνει την μεγάλη πρόκριση για τους “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Το μόνο ματς, στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη ήταν απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις, αφού οι Πειραιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0, έχοντας όμως ευκαιρίες για τη νίκη, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκαν.

Το «Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης θα αποτελέσει για άλλη μία φορά “κολαστήριο” για τους αντιπάλους, αφού ο Θρύλος θα έχει στο πλευρό του τον 12ο παίκτη που θα του δώσει ώθηση, ώστε να κάνει βήμα πρόκρισης!