Μπαράζ δημοσιευμάτων και σήμερα (3/1) σε Αγγλία και Ιταλία για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Αγκιμπού Καμαρά. Πάντα στο κόλπο και η Μίλαν...

Δεν λένε να σταματήσουν τα δημοσιεύματα για Αγκιμπού Καμαρά και Λίβερπουλ. Ακόμα μία μέρα πήραν φωτιά και συνεχίζουν να γλυκοκοιτάνε τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Το BBC στην Αγγλία ανέφερε ότι η Λίβερπουλ έχει διαρκή παρακολούθηση της πορείας του ποδοσφαιριστή και ο Αγκιμπού βρίσκεται πολύ ψηλά στις μεταγραφικές προτιμήσεις του Γιούργκεν Κλοπ, με…όλα τα βρετανικά σάιτ να επιμένουν ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να γίνει παίκτης της αγγλικής ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην Ιταλία υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ με βάση δημοσίευμα του calciomercato που επίσης αναφέρει ότι η Λίβερπουλ εάν το αποφασίσει θα έχει τον πρώτο λόγο για τον Αγκιμπού Καμαρά, ωστόσο η Μίλαν καραδοκεί και έχει τις δικές της πιθανότητες για τον ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει μέσα σε λίγους μήνες με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό, στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.