Ο Ολυμπιακός διαψεύδει τα περι "συμφωνίας" με τον Σπιριντόνοφ!

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Τας, ο Αλεξέι Σπιριντόνοφ, όχι μόνο ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά και έχει ήδη συμφωνήσει, εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον σύλλογο, με την ομάδα του Πειραιά.

Επίσημα δεν υπάρχει ανακοίνωση, ενώ απο την πλευρα του ο Ερασιτέχνης διαψεύδει πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία, και τίποτα απ’ αυτά δεν ισχύει και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Επίσης διαψεύδεται και το περιεχόμενο των δηλώσεων του αθλητή, που ανέφεραν πως σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο.

Η ομάδα μας έχει ως στόχο τον τίτλο της Volley League και τα μεταγραφικά μπορούν -και πρέπει- να περιμένουν! Τα υπόλοιπα στην ώρα τους.  Μοναδικός στόχος όλων είναι η προσήλωση στη κατάκτηση του πρωταθλήματος…

Η τοποθέτηση του Ολυμπιακού για το θέμα έχει ως εξής: “Διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα, Ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων περί συμφωνίας με τον αθλητή Αλεξέι Σπιριντόνοφ, όπως και το περιεχόμενο των δηλώσεων που φέρεται να έχει κάνει ο αθλητής, υποστηρίζοντας ότι σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογό μας.”