Διαμαντοπούλου: «Κοιμάμαι και ξυπνάω με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Η τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδας, Χρυσή Διαμαντοπούλου, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.


Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τη Βουδαπέστη, όπου θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (12-26 Ιανουαρίου).

Το σύνολο του Γιώργου Μορφέση βρίσκεται στον Α’ όμιλο με τη Σερβία (12/01, 14.00), με την Κροατία (13/01, 14.00), με τη Σλοβακία (15/01, 15.30), με την Ουγγαρία (17/01, 20.00) και με τη Ρωσία (19/01, 18.30) και θέλει να πάρει το ένα από τα 4 εισιτήρια για την προημιτελική φάση.

Η τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδας, Χρυσή Διαμαντοπούλου, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για τον πρόσφατο τραυματισμό της στο χέρι, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση: «Έχω μερικά σκαμπανεβάσματα στους πόνους στο χέρι, όμως είμαι σε καλύτερη κατάσταση και σιγά σιγά επανέρχομαι στο απόλυτο. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Εθνική και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Είναι μία Ολυμπιακή χρονιά και πλέον κοιμάμαι και ξυπνάω με την πρόκριση στο μυαλό μου».

Στη συνέχεια, η διεθνής αθλήτρια αναφέρθηκε στο στόχο της ομάδας, καθώς και στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας: «Η προετοιμασία ήταν αρκετή για να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας. Σίγουρα δεν τα έχουμε λύσει ακόμα όλα, όμως μέσα από τα απιχνίδια θα υπάρχει βελτίωση. Αντιμετωπίζουμε μερικά προβλήματα τραυματισμών, καθώς οι περισσότερες κοπέλες προερχόμαστε από μεστές από αγώνες σεζόν, αλλά είναι ένα δεδομένο με το οποίο πορευόμαστε. Έχουμε σαν ομάδα και καλές και κακές στιγμές έως τώρα, όμως έχουμε πολλές δυνατότητες και είμαστε έτοιμες. Στόχος μας είναι ο υψηλότερος, δεν μας αρκούν τα μέτρια. Κυνηγάμε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχουμε μεγάλη προσμονή για τα παιχνίδια, χωρίς να τα παρατήσουμε εάν κάτι δεν πάει καλά».

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου, εστίασε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και το παιχνίδι με τη Σερβία: «Η πρεμιέρα είναι με τη Σερβία και θέλουμε τη νίκη. Τα πρώτα παιχνίδια είναι αυτά που θα μας δώσουν ρυθμό, κοιτάμε έναν έναν τους αγώνες ξεχωριστά και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο από τον καθένα. Προσωπικά θεωρώ φαβορί την Ουγγαρία, διότι υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ των πρώτων ομάδων και πιστεύω ότι ο παράγοντας έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης