Το δεύτερο καλύτερο σερί νικών έχει ο Ολυμπιακός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφού μετρά 9 συνεχόμενες νίκες.

Ένα εντυπωσιακό σερί «τρέχουν» οι ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς. Έπειτα από το «διπλό» στη Λαμία την περασμένη Κυριακή, οι Πειραιώτες έφτασαν τις 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Η συγκεκριμένη επίδοση είναι εκ των κορυφαίων σε όλο τον κόσμο, σε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα επικράτησε με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα απέναντι στην Μπέρνλι με 1-0, φτάνοντας τις 12 συνεχόμενες νίκες. Είναι η μοναδική ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που έχει καλύτερο σερί νικών από τον Ολυμπιακό. Πίσω από τους Πειραιώτες βρίσκεται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου νίκησε με 2-0 την Γκιμαράες, φτάνοντας έτσι τις 8 σερί νίκες.

Η κορυφαία πεντάδα του κόσμου συμπληρώνεται από την Λίβερπουλ και την κινέζικη Μπέζινγκ Γκουοάν που μετρούν 7 συνεχόμενες νίκες. Όπως και να το κάνουμε, αποτελεί τεράστιο επίτευγμα για τον Ολυμπιακό η συγκεκριμένη επίδοση. Το να έχει το δεύτερο, καλύτερο σερί νικών παγκοσμίως, την εφετινή σεζόν.