Απογοήτευση και αντιδράσεις από τους οπαδούς της Ούνιον για την παραχώρηση του Σολδάνο με την διοίκηση να παίρνει θέσει και να αναφέρει ότι δεν γινόταν να κάνουν αλλιώς.

Δεν είδαν και με τόσο καλό μάτι την προοπτική πώλησης του Φράνκο Σολδάνο οι οπαδοί της Ούνιον Σάντα Φε και αντέδρασαν απέναντι στη διοίκηση της ομάδας για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό! Ο κόσμος αντέδρασε και οι διοικούντες την ομάδα όπως αναφέρουν στην Αργεντινή απολογήθηκε τονίζοντας ότι δεν γινόταν αλλιώς.

Βλέπετε το συμβόλαιο του παίκτη του καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν για την ανανέωσή του, κάτι που σημαίνει ότι η Ούνιον θα μπορούσε να χάσει τον ποδοσφαιριστή σε λίγους μήνες χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.

Αντιθέτως, τώρα η ομάδα θα πάρει χρήματα από τον Ολυμπιακό και παράλληλα εξασφάλισε ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη σε περίπτωση μεταγραφής του από τους «ερυθρόλευκους».

Επίσης όπως αναφέρουν στην Αργεντινή η πρόταση που υπήρχε από το Μεξικό ικανοποιούσε τη διοίκηση αλλά όχι τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και ξέρει ότι ο Ολυμπιακός θα του δώσει την ευκαιρία αυτή.