Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά το τέλος των σημερινών αναμετρήσεων για τη 15η αγωνιστική.

O Ολυμπιακός έχασε πολύ σημαντική ευκαιρία να πάρει ένα μεγάλο «διπλό» απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια. Ωστόσο πλήρωσε την αστοχία των τελευταίων λεπτών και εν τέλει λύγισε με 69-67.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχουν πλέον αρνητικό ρεκόρ 7 νικών και 8 ηττών, μένοντας πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα play offs. Μετά λοιπόν την ολοκλήρωση των σημερινών αγώνων για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός βρίσκεται με 7-8 στη 12η θέση. Ο αγώνας με τη Βιλερμπάν είναι καθοριστικός για τους Πειραιώτες, οι οποίοι χρειάζονται τη νίκη για να διατηρηθούν κοντά στην εξάδα που οδηγεί απευθείας στην επόμενη φάση.

Στα υπόλοιπα ματς της σημερινής ημέρας, η Ρεάλ συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στη φετινή διοργάνωση, νικώντας εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 58-72.

Στην μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής, η Άλμπα Βερολίνου πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στη Μπαρτσελόνα με 74-70, σε ένα αρκετά έντονο παιχνίδι με τις ομάδες να παραμένουν κοντά στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχθηκε την Μπασκόνια, την οποία κέρδισε με 89-81 έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Γουέμπ και Νέμπο, που πέτυχαν από 17 πόντους.

Δείτε τη βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά τις αναμετρήσεις της Τρίτης (19/12):