Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό

Στην πατρίδα του βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Αχμέντ Χασάν, καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα στο Copa Africa. Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού, μάλιστα, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «aawsat», μιλώντας για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός επίσης αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από τους Πειραιώτες, επισημαίνοντας:

«Δεν μπορούσα να… χωνέψω αυτό που συνέβη (σ.σ. την απουσία του από το Παγκόσμιο Κύπελλο), αλλά είναι επιλογές του προπονητή και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Αυτή η εξέλιξη, πάντως, δεν με έκανε να το βάλω κάτω, αλλά έδωσα τα πάντα, προκειμένου να δουλέψω σκληρά και να βελτιώσω το επίπεδο μου. Ευτυχώς για εμένα, ήρθε η μετακίνηση μου στον Ολυμπιακό, όπου έκανα μια καλή σεζόν».

Προσθέτοντας: «Στην Ελλάδα που ήμουν την προηγούμενη σεζόν, οι άνθρωποι ήταν πολύ αφοσιωμένοι στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην Αίγυπτο το παίρνουν πολύ σοβαρά».

Τέλος, ο Χασάν τόνισε: «Το όνειρο μου είναι να αγωνίζομαι πάντα στο κορυφαίο επίπεδο και η Premier League είναι για μένα το top πρωτάθλημα του πλανήτη. Όπως και η Ισπανία, φυσικά. Πάντα είχα όνειρο να αγωνιστώ σε κάποιο από αυτά τα πρωταθλήματα. Και ποιος ξέρει τι μπορεί να μας φέρει το… αύριο; Το όνειρο μπορεί να γίνει κάποια στιγμή πραγματικότητα».