Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν έτοιμος να πάρει φανέλα και γάντια βασικού, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ, μα ο ίδιος νοσεί τον κορονοϊό, άρα αυτό αλλάζει άρδην τα σχέδια Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να προετοιμάσει και να κάνει τον σχεδιασμό του, ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στην ΑΕΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 30 Αυγούστου, ενώ σε λίγες μόλις μέρες, ξεκινά η νέα σεζόν. Αυτά είναι τα «καλά» της εξυγίανσης στην χώρα μας.

Ο Πορτογάλος κόουτς είχε στο μυαλό του να δώσει γάντια βασικού στον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ένα νεαρό παιδί, ο οποίος έχει αρκετό ταλέντο και περιμένει τις ευκαιρίες του. Δεν έχει και εύκολο έργο, όταν βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Ζοσέ Σα.

Όμως, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και κόλλησε τον κορονοϊό, με τον Μαρτίνς να πρέπει πλέον να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, αφού ο νεαρός κίπερ δε θα αγωνιστεί.

Με αυτά και με εκείνα, τα γάντια για τον τελικό θα λάβει ο Μπόμπι Αλέν, ο οποίος μετά τον Γουλβερχάμπτον, καλείται να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, σε ακόμη ένα παιχνίδι, βοηθώντας με τον τρόπο του να φτάσει ο Θρύλος στο νταμπλ.