Ήταν όλοι εκεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη και αισιόδοξοι στον Ολυμπιακό για το μέλλον του συλλόγου.

Γεμάτα από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, μεγάλα ονόματα, προπονητές , μάνατζερ από όλη την Ευρώπη ήταν τα επίσημα του γηπέδου Καραϊσκάκη το μεσημέρι της Τετάρτης. Το παιχνίδι των νέων με την Ίντερ για το Τσάμπιονς Λίγκ συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα των ανθρώπων του συλλόγου και όχι μονο. Δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός με την απώλεια του τελευταίου πέναλτι από πλευράς ιταλικής ομάδας και την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο αναβαθμισμένος Κριστιάν Καρεμπέ. Ο προπονητής της Κ 17 Δημήτρης Μαυρογεννίδης παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι. Και τα λόγια τους μετά το φινάλε της συνάντησης ενδεικτικά για το πως βλέπουν το μέλλον αυτής της ομάδας.

«Αυτά τα παιδιά αξίζουν την προσοχής μας. Αλλά υπάρχουν και άλλα ταλέντα στις άλλες ομάδες της Ακαδημίας, που μπορούν να φτάσουν ψηλά και να γεμίσει κάποια στιγμή το ρόστερ της πρώτης ομάδας με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι να τους δοθούν οι ευκαιρίες», συμφωνήσαν όλοι, που αποχώρησαν από το γήπεδο Καραϊσκάκη με ένα τεράστιο χαμόγελο.