Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να επιστρέψει στο Ρέντη, όπως και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, για την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Βέβαια, πολλοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν, αλλά και να προστεθούν στην ομάδα μας!

Ολιγοήμερες ήταν για φέτος οι διακοπές των αθλητών του Ολυμπιακού, ελέω πανδημίας και… υποχρεώσεων. Αφού από αύριο 18/8 επανέρχονται στις προπονήσεις. Σιγά σιγά θα ξεκινήσει και η φουλ προετοιμασία για τη νέα σεζόν! Ενώ καλά καλά πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η …περασμένη. Μην ξεχνάτε πως βρίσκεται και σε εκκρεμότητα η φετινή σεζόν, αφού υπάρχει και εκείνος ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Φυσικά, ο αγώνας αυτός έχει καταντήσει ανέκδοτο. Στόχος του Θρύλου όμως είναι να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και ενόψει Τελικού, αλλά και ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και τα προκριματικά.

Στο Ρέντη αναμένεται να επιστρέψουν αρκετοί παίκτες, οι οποίοι βρίσκονταν σε δανεισμό, αλλά και παίκτες που ενδεχομένως αποχωρήσουν απ’ τον Θρύλο.

Φυσικά, περιμένουμε και τις νέες προσθήκες. Ο Μαρτίνς σίγουρα θα δουλέψει σκληρά, ώστε την επόμενη σεζόν να δούμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Τίτλους στην χώρα και μια μακρά πορεία στην Ευρώπη με ανταγωνιστικό σύνολο!