Ο ιδιοκτήτης της Χαλ, Ατζούν Ιλιτζάλι, αποκάλυψε ότι μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συμφωνήσει μαζί του.

Ο ιδιοκτήτης της Χαλ, Ατζούν Ιλιτζάλι, αποκάλυψε ότι μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, ο Μαρτίνς επέλεξε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Γκαράφα.

Ακολουθούν αναλυτικά και συγκεκριμένα όσα είπε ο 54χρονος Τούρκος πρόεδρος των Εγγλέζων: «Ένα από τα πράγματα που βίωσα ως ιδιοκτήτης της Χαλ ήταν όταν δώσαμε τα χέρια με τον Πορτογάλο Πέδρο Μαρτίνς. Κάποιος όμως του… χάλασε το μυαλό και πήγε στην Αραβία.

Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!
Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!

Νομίζω πως τα χρήματα ήταν ο λόγος εκείνη τη στιγμή. Ήμουν χαρούμενος που δεν ήρθε τελικά σε εμάς γιατί οποιοσδήποτε θα προτιμούσε στην καριέρα του τα χρήματα από το να παλέψει μαζί μας για την Premier League. Νομίζω πως από το πρώτο λεπτό δεν βρισκόμασταν στην ίδια κατεύθυνση.

Δεν απογοητεύτηκα καθόλου. Δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες ιδέες. Σεβάστηκα ότι πήγε να εργαστεί εκεί. Στην ομάδα μας όμως χρειαζόμαστε έναν μαχητή και πιθανότητα ο Τιμ Βάλτερ (σ.σ.: πρώην Στουτγκάρδη και Αμβούργο) θα έρθει στη Χαλ».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24