Ο πρώην «ερυθρόλευκος» Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξη που παραχώρησε, εξήγησε γιατί επέλεξε να πάει στο Κατάρ και την Αλ Γκαράφα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο περιοδικό «Panenka» και απάντησε για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα στην Αλ Γκαράφα. Δεν έκρυψε (προς τιμή του) ότι ένας από τους βασικούς λόγους που πήγε στο Κατάρ αφορούσε τα χρήματα.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Πέδρο Μαρτίνς

«Είχα πολλές προσφορές, ειδικά από την Αγγλία, επίσης από το Βέλγιο και την Πορτογαλία, αλλά αποφάσισα να επιλέξω το Κατάρ».

Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!
Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!

«Πρέπει επίσης να ομολογήσω ότι ήταν ενδιαφέρον από οικονομική άποψη. Όλοι αυτοί οι παράγοντες με οδήγησαν να αποδεχτώ την πρόταση του Κατάρ. Ήταν μια πολύ μελετημένη απόφαση και, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, δεν το μετανιώνω ούτε λίγο».

«Η Αλ Γκαράφα δεν έχει κερδίσει τίτλο πρωταθλήματος για σχεδόν 12 χρόνια. Είναι φιλόδοξο να είσαι σε έναν σύλλογο που θέλει να επιστρέψει στον δρόμο της επιτυχίας και να κερδίσει τίτλους. Αυτός ήταν ένας από τους παράγοντες που με οδήγησαν να επιλέξω την Αλ Γκαράφα, γιατί είναι πραγματικά μια τεράστια πρόκληση, αλλά και μια τεράστια προσωπική ανάπτυξη».

«Η καλή στιγμή του συλλόγου είναι ο καρπός της δουλειάς που ξεκίνησε πέρυσι. Αλλάξαμε νοοτροπίες και γίναμε επαγγελματίες σε όλα τα τμήματα. Πολιτιστικά, έπρεπε επίσης να έρθουμε πολύ πιο κοντά σε αυτό που ήταν η Αλ Γκαράφα στο παρελθόν. Όλοι αυτοί οι παράγοντες είναι η επίδειξη του αποτελέσματος».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24