Ο Πάτρικ Λέμος ουσιαστικά έμεινε ατιμώρητος, με «ποινή χάδι» αποτελώντας ακόμη ένα σκάνδαλο που ευνοεί την ΑΕΚ.

Ο Αθλητικός Δικαστής «επέβαλε» την ποινή του αποκλεισμού για δύο αγωνιστικές ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ στον Πάτρικ Λέμος. Ουσιαστικά τον αφήνει ατιμώρητο, καθώς ο Βραζιλιάνος παίκτης θα αγωνιστεί κανονικά στη συνέχεια των τελικών που θα κρίνουν τον τίτλο της Handball Premier.

Φυσικά, μιλάμε για μια ποινή «χάδι» και ένα ΣΚΑΝΔΑΛΟ για την ΑΕΚ. Με την συγκεκριμένη ομάδα να πέφτει επιτηδευμένα συνεχώς στα μαλακά και να αποφεύγει κάθε συνέπεια.

Ο κανονισμός για το παράπτωμα του Λέμος, για εκτός φάσης χειροδικία, είναι σαφής και προβλέπει ποινή 3-4 αγωνιστικών -χωρίς αστερίσκους και αναστολές- αφού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αποκλεισμός 3-4 αγωνιστικών ημερών: Σε αγωνιζόμενο που αποβάλλει ο διαιτητής από τον αγώνα για βάναυση συμπεριφορά προς αντίπαλο, συμπαίκτη ή θεατή κατά τη διάρκεια του αγώνα ή στο ημίχρονο (δηλαδή χειροδικία, λάκτισμα και γενικά κάθε ενέργεια που είχε ως αποτέλεσμα την κακοποίηση των παραπάνω)».

Εν τέλει, είδαμε να του επιβάλλεται ποινή με αναστολή. Θα μπορούσαν βέβαια να του πουν και συγγνώμη… που τον ταλαιπώρησαν έτσι. Δυστυχώς, σε αυτό το άθλημα έχουμε δει τα πάντα.

Συγκεκριμένα, έχουμε δει την ΑΕΚ να μην τιμωρείται για εισβολή οπαδών στο γήπεδο. Να κατακτά ΧΑΡΤΙΝΟ πρωτάθλημα, με ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό. Να έχει ασυλία και εύνοια στις δικαστικές αίθουσες, αλλά και στις αναμετρήσεις. Υπό την ανοχή της ΟΧΕ να μην πληρώνει πρόστιμα δεκαετίας, αλλά κάποιοι να το παίζουν επενδυτές στο άθλημα.

Μάλλον αποτελεί «εντολή» του σωματείου το σκεπτικό «Μπουκάρετε και σπάστε τα όλα, χτυπήστε όποιον βρείτε και φορώντας κιτρινόμαυρα δε θα σας πει κανείς τίποτα».