Η Κ19 του Ολυμπιακού μπήκε με το δεξί στο νέο έτος, αφού στο πρώτο ματς της χρονιάς κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-0.

Το καλύτερο δυνατό ποδαρικό έκανε στο νέο έτος η ποδοσφαιρική ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού που κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 τον Αστέρα Τρίπολης μπαίνοντας με αυτόν τον τρόπο με το δεξί στη χρονιά (2024).

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν εξ αναβολής, για την 11η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος Κ19 και με τη συγκεκριμένη νίκη ο Θρύλος ανέβηκε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το γκολ των Πειραιωτών σημείωσε ο Καρανάτσιος στο 43′ που ακολούθησε το σουτ του Κακαδιάρη που αρχικά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ομάδας από την Τρίπολη.

Η ομάδα του λιμανιού έλεγχε τον αγώνα καθόλη τη διάρκειά του, εχτός από το τελευταίο κομμάτι του όταν ο Αστέρας πίεσε όσο περισσότερο μπορούσε προκειμένου να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης, κάτι που δεν έγινε εξαιτίας της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Ο Ολυμπιακός πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Αστέρας Τρίπολης: Κακαδιάρης, Κάπερδας, Μποτόπουλος, Καραγλάνης, Λάσκαρης, Παπαδημητρίου, Μπάτσι, Καλλαντζή, Τηλαβερίδης, Παπαδόπουλος, Κεδίκογλου.

Ολυμπιακός: Έξαρχος, Κουτσογούλας, Δάμα, Κ. Κωστούλας, Πλειώνης, Λιατσικούρας (86′ Λώλης), Δαρβίρας (76′ Πρεκατές), Μπάκουλας, Χαραλαμπόγλου, Καρανάτσιος (65′ Πνευμονίδης), Αλαφάκης.