Η βαριά ήττα του ΠΑΟ από τον Ολυμπιακό στο Super Cup ενίσχυσε τους τριγμούς που ήδη υπήρχαν στις τάξεις της ομάδας του Εργκίν Αταμάν...

Το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟ δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Ίσα – ίσα μάλιστα, αφού η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup έφερε εσωστρέφεια στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα αφού βρισκόμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν, όσο η εικόνα που έδειξαν οι “πράσινοι”.

Ήδη φαίνεται να έχουν αρχίσει ήδη οι πρώτοι τριγμοί στο πράσινο σωματείο, πριν μάλιστα το Super Cup της Ρόδου.

Φαίνεται πως Σλούκας και Βιλντόζα δε τα πάνε τόσο καλά, τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι γνωστό άλλωστε πώς αφενός ο Αργεντινός δεν ήταν επιλογή Αταμάν. Αφετέρου, πρόκειται μια ισχυρή προσωπικότητα που δύσκολα χαλιναγωγείς. Και ο Κωστάκης ο Σλούκας δε τα πάει καλά με αυτούς τους τύπους.

Βέβαια, ο Σλούκας δε τα πήγαινε καλά ούτε με τον Γουόκαπ στο αγωνιστικό κομμάτι. Και μιλάμε για τον Γουόκαπ που όλοι ξέρουν για τι εξαίρετο επαγγελματία και χαρακτήρα πρόκειται.

Ο Μπαρτζώκας έφταιγε τελικά; Ή μήπως τα πράγματα στον ΠΑΟ δεν είναι τόσο ρόδινα όσο σπεύδουν να τα παρουσιάσουν ορισμένοι; Ο χρόνος θα δείξει.

Τώρα που είπαμε χρόνο, αν υπάρχει κάποιος που ξέρει να καλοπερνά στον ελεύθερό του χρόνο είναι ο Ματίας Λεσόρ. Ο δυναμικός Γάλλος δεν έχει αφήσει μαγαζί για μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας ή την παραλιακή. Το πόσο διασκεδαστικός τύπος είναι ο Λεσόρ, το ξέραμε. Ωστόσο, φαίνεται ότι το έχει ήδη παρακάνει με την ξακουστή νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Φαίνεται πως οι πρώτοι τριγμοί στον ΠΑΟ, όχι απλά παρουσιάστηκαν, αλλά έχουν παρουσιαστεί καιρό τώρα. Ο Εργκίν Αταμάν καλείται να συμμαζέψει την κατάσταση.

Μήπως όμως ούτε ο Τούρκος θεωρείται δεδομένος…;

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24