Αποθεώθηκε ο Θανάσης Κωστούλας από τον κόσμο που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και απόλαυσε τους Νέους του Ολυμπιακού και τα δύο του παιδιά.

Στιγμές μοναδικές μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και την μεγάλη νίκη πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι που έφερε τον Ολυμπιακό στους 16 του UEFA Youth League. Μια μεγάλη επιτυχία που χάρηκαν όλοι και γιόρτασαν ανάλογα μέχρι αργά το βράδυ. Ποδοσφαιριστές, Συλαιδόπουλος και φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έφτασε στο γήπεδο προς το τέλος της διαδικασίας των πέναλτι.

Ποιος ήταν αυτός όμως που καμάρωνε περισσότερο και αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού; Φυσικά ο Θανάσης Κωστούλας και όχι ο γιός του Μπάμπης που ήταν από τους πρωταγωνιστές του ματς και είχε εντυπωσιακή παρουσία.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που βρέθηκε στις εξέδρες μαζί με φίλους του (και όχι στα επίσημα), τόσο απλός ήταν και παραμένει, αποθεώθηκε από φίλους, αλλά και άγνωστους όταν διαπίστωσαν την παρουσία του.

Και χόρτασε από συγχαρητήρια ο Θανάσης και για τα δυο του παιδιά που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό και διαπρέπουν. Καλά έκανε και προτίμησε να τους φέρει στην ομάδα των ερυθρόλευκων και τώρα δικαιώνεται για την επιλογή του αυτή. Καμάρωνε ο Θανάσης και με το δίκιο του.