Την ερώτηση για την τοποθέτηση Προϊστάμενων των Διευθύνσεων και των Τμημάτων του Σταδίου, σχολίασε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Tην ερώτηση 26 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την τοποθέτηση Προϊστάμενων των Διευθύνσεων και των Τμημάτων του Σταδίου, σχολίασε η Πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Φυσικά όσους προσπάθησαν να διαβάλουν αυτή τη τεράστια αλλαγή που γίνεται στο ΣΕΦ, την απάντησε η ίδια και τους έβαλες στις θέσεις τους.

Αναλυτικά η τοποθέτησή της…

Η κ. Τσιλιγκίρη υπογράμμισε ότι «στις 2 Μαρτίου του 2021 πραγματοποιήθηκε Υπηρεσιακό Συμβούλιο», συμπληρώνοντας πως η Διοίκηση του Σ.Ε.Φ. έχει διατηρήσει τους ίδιους Προϊσταμένους Διευθύνσεων από το 2017 έως και σήμερα. «Μας εγκαλούν, γιατί διατηρήσαμε, εν καιρώ πανδημίας μάλιστα, τους Προϊσταμένους που διόρισε το ίδιο τους το κόμμα. Αλήθεια, ο κ. Τσίπρας γνωρίζει για αυτήν την ερώτηση στη Βουλή. Γιατί, πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία», τόνισε εμφατικά.

Κούγιας: «Έχω αλγεινή εντύπωση για Σακελλαροπούλου»!
Κούγιας: «Έχω αλγεινή εντύπωση για Σακελλαροπούλου»!

Εν συνεχεία, αναρωτήθηκε αν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «έχουν ξεχάσει ότι όλη η χώρα ήταν σε αναστολή λειτουργίας. Κυριολεκτικά πρέπει να είναι από άλλη χώρα εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ.  Βασικά, μάλλον, πρέπει να είναι από άλλον πλανήτη, γιατί ολόκληρη η Γη περνάει μία από τις μεγαλύτερες πανδημίες ιστορικά. Να τους υπενθυμίσω ότι υπάρχει αναστολή προθεσμιών και λειτουργιών για 11 μήνες λόγω της πανδημίας.  Πρώτος στόχος για τη Διοίκησή μας ήταν και είναι να διασφαλίσει την υγεία των εργαζομένων και των ελάχιστων χρηστών του. Κάτι που πετύχαμε στο 100%».

Επιπλέον, στηλίτευσε την παρουσία του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη, λέγοντας πως «χαίρομαι πάρα πολύ που μετά από τόσα χρόνια ως Βουλευτής Β’ Πειραιώς, δείχνει ένα ενδιαφέρον για το ΣΕΦ, γιατί ως Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών δεν έδειξε κάτι αντίστοιχο.

Τσιλιγκίρη: «Ας μας εγκαλέσουν γιατί καταφέραμε να αφυπνίσουμε το ΣΕΦ»

Να αναφέρω ότι όταν έπρεπε για τους εργαζομένους από τον ΟΠΑΠ που μεταφέρθηκαν στο ΣΕΦ να εγκριθεί μία μικρή αύξηση του προϋπολογισμού με σκοπό την επιχορήγηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης καταψήφισε το συγκεκριμένο θέμα και φυσικά οι εργαζόμενοι έμειναν απλήρωτοι. Αυτά για το κατά πόσο υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον του κ. Αλεξιάδη για τον αθλητισμό ή για το αν κατά πόσο αυτήν τη στιγμή ο ίδιος και οι υπόλοιποι 25 Βουλευτές δέχτηκαν ένα χαρτάκι απλά και κατέθεσαν μία κατάπτυστη ερώτηση».

Η κ. Τσιλιγκίρη συνέχισε, λέγοντας ότι «με αυτούς τους προϊσταμένους ο ΣΥΡΙΖΑ διόρισε, και με μόνο το 30% του ανθρώπινου δυναμικού πετύχαμε πλήρη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, άρα και διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των χρηστών, ενώ ταυτόχρονα, και ενώ είχαμε 65% μείωση από ιδία έσοδα λόγω της πανδημίας καταφέραμε να “ξυπνήσουμε” το ΣΕΦ, να το βάλουμε σε τροχιά ανάπτυξης, να διαφυλάξουμε τις θέσεις όλων των εργαζομένων για το μέλλον εξασφαλίζοντας νέες εμπορικές συμφωνίες, οι οποίες θα αυξήσουν τα ίδια έσοδα του Σταδίου».

Κατόπιν, η Πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ρώτησε προς τους 26 Βουλευτές σχετικά με το «πότε είχε υπογραφεί και πότε είχε λήξει η τελευταία Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, καθώς και για πόσο καιρό επί ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε και οι εργαζόμενοι αυτοί ήταν στον αέρα. Η απάντηση είναι απλή. Αυτή η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας υπεγράφη επί δικής μας Διοικήσεως».

«Καλώ λοιπόν όσους υπέγραψαν αυτήν την ερώτηση, να έρθουν οι ίδιοι στο ΣΕΦ και να κάνουμε έναν ανοιχτό διάλογο, αφού πρώτα περπατήσουν μαζί μας στο ΣΕΦ και μαζί με αυτούς τους εργαζομένους που οι ίδιοι απαξιώνουν που οι ίδιοι διόρισαν. Και αφού πρώτα δουν οι ίδιοι τις αλλαγές που έχουν γίνει, αν και πραγματικά για τον κ. Αλεξιάδη, έχω να δηλώσω ότι θα έπρεπε να γνωρίζει το ΣΕΦ και την εγκατάλειψη που ζούσε και το τι έχει γίνει πραγματικά τώρα. Ας μας εγκαλέσουν όμως και γι’ αυτό, γιατί καταφέραμε να αφυπνίσουμε το ΣΕΦ. Γιατί κάναμε, εν καιρώ πανδημίας, το ΣΕΦ νούμερο ένα προορισμό», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24