Προβληματίζεται ο Μαρτίνς και προσπαθεί να προφυλάξει τους παίκτες του από την αφόρητη ζέστη και υγρασία. Γράφει ο Κώστας Σαμοθράκης.

Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει στην περιοχή του Γκάινεμπεργκ εδώ όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και δίνει τα φιλικά παιχνίδια.

Αποστολή στην Αυστρία: Κώστας Σαμοθράκης

Ο λόγος για τις μεγάλες θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή και είναι αυτό που προβληματίζει τον Πέδρο Μαρτίνς. Γιατί βλέπει το πόσο δυσκολεύονται οι παίκτες του κατά την διάρκεια των προπονήσεων και αναγκαστικά έκανε το αυτονόητο σήμερα το πρωί.

Διέκοψε δυο φορές την προπόνηση  για να μπορέσουν οι παίκτες να δροσίσουν και να πάρουν ανάσες. Ενώ είναι φανερό ότι αποφάσισε να έχει η προπόνηση μικρότερη διάρκεια από τη συνηθισμένη.

Εκείνη τη στιγμή στις 10.30 τοπική ώρα η θερμοκρασία έδειχνε σχεδόν 30 βαθμούς! Με τον ήλιο να καίει υπερβολικά και να έχει μεγάλη υγρασία.

Όλα αυτά τα απίθανα συμβαίνουν στην Αυστρία και τις κλιματολογικές συνθήκες που έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πάντως για σήμερα το απόγευμα, η μετεωρολογική υπηρεσία δίνει βροχές στην περιοχή του Άντορφ, όπου θα διεξαχθεί το φιλικό με την Κρακόβια, αλλά αυτά μπορεί να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Έτσι και αλλιώς ο καιρός έχει «τρελαθεί» εδώ στην Αυστρία.