Ο Χάμες Ροντρίγκες, τις επόμενες ώρες ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό, αποτελώντας ακόμη μια φετινή υπέρβαση με τη σφραγίδα του ηγέτη μας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πραγματικά σύγγαυροι, αυτά που ζούμε το φετινό καλοκαίρι-αρχές Σεπτέμβρη δεν γίνονται! Ήρθε το καλοκαίρι ο Βρσάλικο, μετά ακολούθησε ο Μαρσέλο, ενώ προ των πυλών είναι κι ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο ορισμός του… «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε». Μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ένας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και κερδισμένος ο Ολυμπιακός κι ο ΛΑΟΣ του, που απολαμβάνουν μεγάλες στιγμές!

Αναμένεται να φορέσουν τα «ερυθρόλευκα» σπουδαίοι μπαλαδόροι τη φετινή σεζόν. Όσο για τους αλλόθρησκους, καθίστε αναπαυτικά, βολευτείτε στις… βαθμολογικές διαφορές και τις «ονειρώξεις» σας για πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Θρύλος τώρα ξεκινά την αντεπίθεση και θα σας συνθλίψει όλους! Και τους αντιπάλους, εντός του αγωνιστικού χώρου και τους λασπολόγους, εκτός αυτού! Άλλωστε, όλοι σας και μόνοι μας, έτσι ξέρετε, έτσι έχουμε συνηθίσει. Εθισμός σας, να σας γλεντάει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κι ο Μαρινάκης!

Ακόμη καλά καλά δεν ηρεμήσαμε από την υποδοχή στον Μαρσέλο και βάλθηκες Πρόεδρε να μας τρελάνεις. Να μας ξαναφέρεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» να υποδεχτούμε και τον Χάμες Ροντρίγκες! Οι άνθρωποι που συνυπήρξαν σε δύο κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ θα φορέσουν την τιμημένη ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ με τον έφηβο στο στήθος! ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να έχουν μεγάλες προσδοκίες, υψηλούς στόχους και κοιτάζουν μόνο μπροστά. Σίγουρα, όποιος προσπαθεί, ρισκάρει και κάνει λάθη, όμως έχει και την απαραίτητη «τρέλα» να τα διορθώνει. Και να τα… υπερκαλύπτει μάλιστα. Κάτι που αποδεικνύεται με την έλευση αυτών των ονομάτων. Ονόματα που οι άλλοι, δε θα δείτε ΠΟΤΕ!

Υπομονή να απολαύσουμε έναν εξαιρετικό μπαλαδόρο, με τρομερή τεχνική, δύναμη, ταχύτητα, δημιουργία και… γκολ, πολλά γκολ!

Το ρεπορτόριο του Ροντρίγκες τα έχει ΟΛΑ! Είναι φοβερός, θα κάνει παπάδες στην Ελλάδα, αρκεί να είναι υγιής.

Συνεχίστε λοιπόν να πορώνετε τον Μαρινάκη και θα δούμε πολλά εμείς στο «λιμάνι». Τα έχουμε πει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρωτίστως είναι οπαδός του Ολυμπιακού και μετά ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Και θέλει την ομάδα ψηλά, όπως όλοι μας!