Σοφότεροι γίναμε μετά τις εξηγήσεις του Πογέτ για τις μη κλείσεις των Φορτούνη και Ντόι στην εθνική ομάδα εν όψει των αγώνων με Ιρλανδία εντός έδρας και τη Γαλλία εκτός. Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις μετά την κατακραυγή για τις επιλογές του από μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης αφού και πάλι η αμαρτωλή […]

Σοφότεροι γίναμε μετά τις εξηγήσεις του Πογέτ για τις μη κλείσεις των Φορτούνη και Ντόι στην εθνική ομάδα εν όψει των αγώνων με Ιρλανδία εντός έδρας και τη Γαλλία εκτός. Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις μετά την κατακραυγή για τις επιλογές του από μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης αφού και πάλι η αμαρτωλή ΕΠΟ βγαίνει αρνητικά στο προσκήνιο.

Ξαφνικά μάθαμε ότι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Κώστας Φορτούνης δεν χωράει στο σύστημα του Πογέτ γιατί στο  4-2-3-1 ο ερυθρόλευκος άσσος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον παγκοσμίου φήμης Μπακασέτα ή ακόμα τον αειθαλή Μάνταλο και στην σύγκριση μεταξύ τους ο Κώστας μειονεκτεί.  Άλλωστε πως να συγκριθεί ο Φορτούνης κατά τον Πογέτ και την ΕΠΟ με αυτά τα μεγαθήρια που επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φυσικά οι κλείσεις στην εθνική ομάδα με την γνωστή παρέα από το Γουδί μαζί με τα γραφεία των μάνατζερ δεν μας εκπλήσσει αλλά τουλάχιστον αυτή την φορά δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα.

Παράλληλα ο Ντόι αν και τον πίεζαν να επιλέξει να αγωνιστεί με την Εθνική μας ομάδα κάτι που προς τιμήν του ο νεαρός άσσος του Ολυμπιακού και έκανε, έμεινε με την χαρά και την επιθυμία να αγωνιστεί με το εθνόσημο. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον “ξενοδόχο” αφού οι προτεραιότητες του Πογέτ καθορίζονται από τα ανώτερα κλιμάκια που πρέπει να αβαντζάρουν συγκεκριμένους ιδιαίτερα νεαρούς παίκτες που έστω και μία φορά θα πρέπει στο βιογραφικό τους να είναι διεθνής. Άλλωστε οι καλύτερες πωλήσεις πρέπει να έχουν και τις κατάλληλες αβάντες και στο Πάρκο Γουδί από τέτοιες μεθόδους τα πάνε πολύ καλά.