Ο Ολυμπιακός, την προσεχή Κυριακή πηγαίνει στο εξοχικό του, τη Λεωφόρο, για ακόμη ένα γλέντι επί του αιωνίου αντιπάλου, Παναθηναϊκού! Γράφει ο Μιχάλης Μαχαίρας.

Ο Ολυμπιακός, ατενίζοντας την κορυφή της Super League, πηγαίνει την Κυριακή που μας έρχεται να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Αυτό φυσικά θα το κάνει, φεύγοντας με το «διπλό» από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού.

Οι Πειραιώτες, ως γνωστόν, είναι μια ομάδα που γνωρίζουν καλύτερα απ’ τον καθένα, τον τρόπο που κερδίζουν μέσα στο σπίτι των πρασίνων. Και το έχουν πετύχει με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Πήρε νίκες στο… γκολ, πετυχαίνοντάς το στο τέλος, διασύροντας ουκ ολίγες φορές τον ΠΑΟ. Έχει πάρει ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ η ομάδα μας στο γήπεδο αυτό!

Όμως, οι πράσινοι οπαδοί έλειπαν από τα τελευταία 1-2 χρόνια, κι όταν λέμε έλειπαν, εννοούμε πως το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο. Βέβαια, οι ίδιοι παρέβλεπαν τα μέτρα και τα πρωτόκολλα και είχαν υπεραριθμία σε πολλά ματς, όμως άλλη ΗΔΟΝΗ είναι να κερδίζεις σε ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο. Είναι όμορφο συναίσθημα να τους κάνεις ΚΗΔΕΙΑ, με εκκωφαντική σιωπή, ενώ θα ακούγονται μόνο τα «ερυθρόλευκα» πανηγύρια.

Γουστάρουμε να σας γλεντάμε, να ερχόμαστε, να σας κάνουμε αυτό που σας αρέσει και να φεύγουμε. Έτσι κυνικά, έχοντας συνηθίσει τόσα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός κι οι παίκτες είναι πανέτοιμοι για μια ακόμη εμφάνιση πρωταθλητή, κλειδώνοντας έτσι το 47ο πρωτάθλημα και δίνοντας ακόμη ένα μήνυμα υπεροχής προς τον αντίπαλο.