Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο Ρέντη, μίλησε σε παίκτες κυρίως και όπως είπε ζήτησε προσοχή με και λόγο κρουσμάτων. Γράφει ο Κώστας Σαμοθράκης....

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη το πρωί της Πέμπτης. Γιατί μπορεί να υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (αν γίνει τελικά), αλλά πολύ περισσότερο ο ηγέτης του συλλόγου ήθελε να έχει μια επαφή με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και να τους επιστήσει την ιδιαίτερη προσοχή που θα πρέπει να δείξουν στο θέμα της πανδημίας.

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που έχουν στο μυαλά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες με τα συνεχόμενα κρούσματα και την διασπορέα που υπάρχει παντού.

Έτσι  στο μεγαλύτερο μέρος της συζήτησις το θέμα του Κορονοϊού ήταν σε προτεραιότητα και τις έντονες συστάσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη να δείξουν όλοι την απαραίτητη προσοχή, τις επαφές που θα έχουν και το πως  θα αποφύγουν δυσάρεστα περιστατικά, γιατί το διάσημα που ακολουθεί είναι σημαντικό για την ομάδα με συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα κρίσιμα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και τα δυο με  την Αταλάντα για το Γιουρόπα Λίγκ.

Μάλιστα ο ηγέτης του Ολυμπιακού ρώτησε να μάθει σε τι κατάσταση είναι οι πέντε παίκτες που παίρνουν μέρος στο Κόπα Άφρικα, με την αγωνία έντονα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του για το πότε και πως θα επιστρέψουν, αλλά και σε τι κατάσταση.

Ξεκαθάρισε και επισήμανε προσοχή…

Όπως είπε  χαρακτηριστικά   αυτό έχει να κάνει όχι μόνο με τον καθένα ξεχωριστά και την ατομική ευθύνη, αλλά και για όλη την ομάδα. Φυσικά και στα λόγια του προς τους παίκτες έγινε αναφορά για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ζητώντας να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να ξεχαστεί  το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα.

Ελήφθη το μήνυμα παιδιά; Αυτό ισχύει προς όλους, όπως άφησε να εννοηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης που  με αυτή την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ήθελε να δείξει  ότι είναι δίπλα στην ομάδα, πως πάντα, αλλά και θέλει όλοι αυτές τις δύσκολες στιγμές να δείξουν επαγγελματισμό, όπως αρμόζει σε ποδοσφαιριστές που παίζουν στον Ολυμπιακό.