Ο Ολυμπιακός εκτός από παίκτες οι οποίοι θα στελεχώσουν την κανονική ομάδα, σκέφτεται και το πως θα επενδύσει, μία τέτοια περίπτωση είναι ο Νόελ Μάντοκ...

Ο Νόελ Μάντοκ, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της Σερβίας έχει μπει για τα καλά στη λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thrylos24.gr. Όχι μόνο έχει μπει ως απλά μία περίπτωση, αλλά στόχος είναι να τον κλείσουν.

Στο πρόσωπο του όλοι μιλάνε για τον νέο Ποκουσέφσκι. Πόσο εύκολο είναι να βρεθεί τέτοιος παίκτης; Δύσκολο, αλλά όταν το scouting λειτουργεί σωστά, τότε όλα είναι δυνατά.

Μιλάμε για έναν παίκτη μόλις 14 ετών (2007) που ήδη έχει κάνει όλη την χώρα του να παραμιλάει με τις ικανότητές του. Αγωνίζεται στην Σέρβικη λέσχη Sport’s Club στην οποία πραγματοποιεί μυθικές εμφανίσεις.

Τέλος μόλις πρόσφατα έκανε την κορυφαία του εμφάνιση στη λέσχη στην οποία αγωνίζεται όπου πέτυχε 37 πόντους….

Μπορείτε να δείτε τα στατικά μόνοι σας:

Απολύστε τον στο παρακάτω Βίντεο….

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24