Ο Ολυμπιακός δείχνει με το καλημέρα του μεταγραφικού σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν ότι θα στηρίξει ό,τι καλύτερο διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός δείχνει με το καλημέρα του μεταγραφικού σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν ότι θα στηρίξει ό,τι καλύτερο διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο φαίνεται μεταξύ άλλων από την επιστροφή του Ανδρεά Γιαννιώτη, καθώς και με τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν με τον Ατρόμητο και έχει κερδίσει έτσι την εμπιστοσύνη των ανθρώπων των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι αναμένεται να τον στηρίξουν και να στηριχτούν παράλληλα σε αυτόν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο διεθνής πορτιέρο από την πλευρά του δείχνει έτοιμος να αναλάβει το βαρύ φορτίο να καλύψει τη θέση «1» στον Ολυμπιακό. Έχει επιστρέψει στην ομάδα γεμάτος εμπειρίες και αυτοπεποίθηση και όπως φέρεται τόνισε στους Πειραιώτες ότι είναι έτοιμος να παίξει.

Ο Γιαννιώτης αποτελεί έναν παίκτη στον οποίο ελπίζει τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Εθνική ομάδα να στηριχτεί τα επόμενα χρόνια και έχει δείξει ότι μπορεί να το καταφέρει, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά.