Άνθρωποι του Ολυμπιακού θα είναι στα γήπεδα της Αιγύπτου και θα παρακολουθήσουν τη διοργάνωση για να βρουν τα επόμενα αστέρια της ομάδας...

Το καλοκαίρι, από τις 21 Ιουνίου ως και τις 19 Ιουλίου, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αιγύπτου το φετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη 4 παίκτες από το ρόστερ του υποψήφιους να πάρουν μέρος στο Κόπα Άφρικα του 2019. Αναφερόμαστε στους Σισέ (Σενεγάλη), Καμαρά (Γουινέα), Μεριά (Τυνησία) και τον Χασάν (Αίγυπτος) που ακόμα είναι αβέβαιο το μέλλον του στον Θρύλο.

Το δεδομένο είναι ένα. Άνθρωποι του Ολυμπιακού θα είναι στα γήπεδα της Αιγύπτου και θα παρακολουθήσουν τη διοργάνωση. Δύο σκάουτερ για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» θα ταξιδέψουν στην βόρειο-αφρικανική χώρα και θα δουν από κοντά τις αναμετρήσεις τις διοργάνωσης. Έχοντας διπλή αποστολή.

Το πρώτο είναι να δουν από κοντά τους παίκτες του Ολυμπιακού που θα αγωνιστούν. Αλλιώς είναι να βλέπεις ένα ματς από την τηλεόραση, αλλιώς ζωντανά. Το δεύτερο και πιο σημαντικό, όμως, είναι πώς στόχος του ταξιδιού του είναι η αναζήτηση νέων Σισέ και Καμαρά. Νεαρών και ταλαντούχων Αφρικανών παικτών με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις αντίστοιχους παίκτες σε μια τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που το ταξίδι για την Αφρική θα ξεκινήσει νωρίτερα. Διότι στο πλάνο είναι να παρακολουθήσουν και ματς προετοιμασίας αφρικανικών εθνικών ομάδων στα πλαίσια της συμμετοχής τους στο Κόπα Άφρικα.