Ο Μάριος Βρουσάι άγχωσε για τα καλά τους «ερυθρόλευκους», το βράδυ της Κυριακής, αλλά σήμερα (22/2) οι καρδιές επέστρεψαν στη θέση τους.

Ο Μάριος Βρουσάι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο, με συνέπεια να αποχωρήσει με φορείο και να πάει κατευθείαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πειραγμένους συνδέσμους στο γόνατο, όμως μετά τις εξετάσεις και τη μαγνητική που υπεβλήθη ο παίκτης, φάνηκε να έχει διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και ρήξη έσω μηνίσκου.

Αναμένεται αύριο Τρίτη να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και από εκεί κι πέρα αναμένεται να μείνει εκτός για έναν μήνα, μακριά από αθλητική δραστηριότητα. Στόχος βέβαια να γίνει σύντομα καλά και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Το σίγουρο είναι πως, όπως πήγαν τα πράγματα αναμένεται να λείψει από το ματς στην Ολλανδία, καθώς και στα τρία τελευταία της κανονικής περιόδου, με Βόλο, Λαμία και ΑΕΛ. Ενώ αναμένεται να είναι απών κι απ’ τον δεύτερο προημιτελικό με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».