Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να αθωώσει τον Ραzβάν Λουτσέσκου για τις βρισιές στον «αέρα» μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αποφάσισε σήμερα να απαλλάξει τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα είχε δηλώσει μετά το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αποδέχθηκε τη φράση του Ρουμάνου προπονητή «f@@k» ως οξεία κριτική, θεωρήθηκε μάλιστα πως με αυτή του την φράση δεν έβλαψε κανέναν από την αντίπαλη ομάδα.

«Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν εκεί συγκεντρωμένη, ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ@μ…σει», είχε πει στις 27 Φεβρουαρίου ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Τότε του είχε ασκηθεί δίωξη για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, με γραπτή του δήλωση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε ζητήσει συγνώμη και αυτή σήμερα τον αθώωσε. Τόσο εύκολα, τόσο απλά.

Τώρα ο Λουτσέσκου γνωρίζει, πως αν κάποια στιγμή στο μέλλον του.. ξεφύγει καμιά βρισιά στον «αέρα», το μόνο που θα χρειαστεί είναι ένα συγνώμη και θα την έχει βγάλει καθαρή..