Η σωστή διαχείρηση και η θέληση του αρχηγού του ανεβάζουν σιγά σιγά τις στροφές.

Πλέον ο αρχηγός αρχίζει και ανεβάζει στροφές. Αυτό είναι πλέον δεδομένο και. Δεν αναφερόμαστε στα 15-20 λεπτά που παίρνει στο πρωτάθλημα αλλά στα 90 λεπτά τα οποία έπαιξε στη Λαμία. Ο Μαρτίνς πλέον αρχίζει και τον βλέπει να ανεβάζει αρκετά τις στροφές και φυσικά τρίβει τα χέρια του. Είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς ο Φορτούνης είναι ένας παίχτης που με μια του ενέργεια μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ενός παιχνιδιού.

Ο Μαρτίνς έχει κάνει καλή διαχείριση με τον Κώστα, ασχέτως του αν ο κάπτεν έπαιξε χθες με μία ενδεκάδα, η οποία δύσκολα θα ξαναπαίξει μαζί. Για τον ίδιο είναι σημαντικό το να παίρνει χρόνο συμμετοχής και όσα περισσότερα 90λεπτα πάρει, το συντομότερο δυνατό, τόσο πιο καλά θα είναι ο άσος του Θρύλου, για να βοηθήσει την ομάδα και στα πλέι οφ! Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος…

Παράλληλα, σε αυτή τη φάση, παίζει μεγάλο ρόλο και η ψυχολογία. Ο Φορτούνης ξέρει καλά ότι κάθε ματς που παίρνει, θα ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή του, θα χάνει διαρκώς την αίσθηση ότι το πόδι του προέρχεται από αποθεραπεία λόγω τραυματισμού και διαρκώς θα «λύνεται». Μεγάλο ρόλο παίζει το.. 200! Το γεγονός ότι ο Φορτούνης συμπλήρωσε 200 ματς, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, του τόνωσε πολύ το ηθικό, καθώς πρόκειται για μεγάλο επίτευγμα!

Όπως και να το κάνουμε όμως η όλη κατάσταση θέλει υπομονή και συνέχεια της σωστής διαχείρισης και αντιμετώπισης που υπάρχει.