Η Αναστασία Μακρυνιώτη, μια όμορφη λαϊκή φωνή, πριν λίγες ημέρες έβγαλε στον «αέρα» το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Ένα τραγούδι δρόμος».

Αναστασία Μακρυνιώτη: Η νεαρή τραγουδίστρια, κατάγεται από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία, αλλά και την Αιτωλοακαρνανία, όμως γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Πρόκειται για μία όμορφη και συνάμα ταλαντούχα τραγουδίστρια. Η ίδια έχει μια ωραία λαϊκή φωνή, ένα στοιχείο με το οποίο συμφωνούν άπαντες.

Τα παιδικά της χρόνια ήταν γεμάτα… μουσική, λόγω κυρίως του πατέρα της. Η Αναστασία Μακρυνιώτη, μόλις στα δέκα της χρόνια ήρθε σε επαφή με έναν διαγωνισμό τραγουδιού, στον οποίο και ξεχώρισε. Από το 2016 μπήκε στον χώρο, ερμηνεύοντας 9 τραγούδια, ενώ εργάστηκε σε αρκετές μουσικές σκηνές, χώρους διασκέδασης, ζώντας ουσιαστικά το όνειρό της με τη μουσική.

Εδώ και λίγες ημέρες, η Αναστασία Μακρυνιώτη κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Ένα τραγούδι δρόμος», το οποίο ήδη έχει αγαπηθεί αρκετά από το κοινό της. Μάλιστα, εκτός της ερμηνείας, η ίδια έχει επιμεληθεί τους στίχους και τη μουσική.

Ακούστε το παρακάτω: 

Την Αναστασία Μακρυνιώτη μπορείτε να τη βρείτε σε Facebook, Instagram. Επίσης διατηρεί και κανάλι στο YouTube.