Ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού για τη συμπλήρωση 10 χρόνων στην ομάδα του ηγέτη του συλλόγου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τη σπουδαία ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε την ηγεσία του Ολυμπιακού και η ημερομηνία αυτή αποτελεί μία από τις κορυφαίες στην ιστορία
του συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό το 2010 εν μέσω σοβαρών προβλημάτων,
αλλά με οργάνωση τάξη και σωστές κινήσεις τον οδήγησε άμεσα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της περιόδου 2010-11. Στα 10 αυτά χρόνια με ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός κατέκτησε 8 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, είχε σημαντική πορεία στην Ευρώπη έχοντας σπουδαίους προπονητές και ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του. Πολύ σημαντική επίσης η συμβολή του στην αναδιοργάνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τα δεκάδες τμήματα, που απέφερε πολλούς ευρωπαϊκούς και εγχώριους τίτλους στον σύλλογο καθώς και η συνεχής εξέλιξη των ακαδημιών του συλλόγου. Αξιομνημόνευτη και η κοινωνική του συνεισφορά, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όνομα του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους Συνδέσμους Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Ευρώπης.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.