Ο Κυριάκος Κυριάκος χαρακτήρισε τον Δημήτρη Γιαννούλη ως τον καλύτερο Έλληνα παίκτη αυτή την στιγμή, ξεχνώντας μάλλον την ύπαρξη του Κώστα Φορτούνη.

Έχουμε ακούσει πιο παλιά πως ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι καλύτερος του Κώστα Τσιμίκα, άλλο που ο ”Τσίμι” τελικά έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και πήγε στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ. Χθες ακούσαμε από τον Κυριάκο Κυριάκο πως ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή.

Μάλλον όμως από την συγκεκριμένη γνώμη λείπει η γνώση, καθώς ο Κώστας Φορτούνης εδώ και κάποια χρόνια παίζει στο κορυφαίο επίπεδο με ατομικές και ομαδικές διακρίσεις τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη και δικαίως θεωρείται όχι μόνο από οπαδούς του Ολυμπιακού ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης δικαιολόγησε την συγκεκριμένη του θέση με το ότι ο Γιαννούλης δέχτηκε πρόταση από την Αταλάντα. Πηγαίνοντας ξανά όμως στο θέμα του Τσιμίκα, θα πω το εξής: Άλλο Λίβερπουλ, άλλο Αταλάντα και επίσης άλλο 6 εκατομμύρια, άλλο 16 εκατομμύρια ευρώ. Σας παραθέτω ποσά και ομάδες για την αποφυγή τυχών συγκρίσεων των δυο ποδοσφαιριστών.