Στα πλάνα του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη είναι η πραγματοποίηση έργων στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της πόλης.

Στα πλάνα του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη είναι η πραγματοποίηση έργων στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της πόλης Γιώργου Ιωακειμίδη στον τηλεοπτικό σταθμό Attica Tv. Ο Ιωακειμίδης ανέφερε:

«Το λέω για πρώτη φορά, το βάλαμε στον προϋπολογισμό μας. Έχουμε βάλει 10 εκατομμύρια ευρώ. Για ένα πολύ μεγάλο έργο που είναι ένας χώρος αθλητικός και πρασίνου, 40 στρεμμάτων. Είναι πολύ κοντά στην εθνικό οδό, όπου υπάρχει ένα στάδιο, το «Μελίνα Μερκούρη» όπου παίζει και βόλεϊ ο Ολυμπιακός και υπάρχει κι ένας χώρος που αθλούνται στον στίβο, ο οποίος θα γίνει καινούργιος.

Επίσημο: Ο Γιάννης Κοντοβάς στον Θρύλο!
Επίσημο: Ο Γιάννης Κοντοβάς στον Θρύλο!

Θα φτιαχτεί ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και θα γίνει όλο πράσινο εκείνο το κομμάτι. Αυτό το έχουμε εντάξει στον προϋπολογισμό μας. Ποσό 10 εκατομμύρια, που τα 7 θα είναι της Περιφέρειας και τα 3 θα είναι του Δήμου του δικού μας. Ένα τεράστιο έργο 10.000.000€ σε ένα χώρο 40 στρεμμάτων που θα πάρει μια πολύ μεγάλη ανάσα»

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24