ΟΑλιού Σισέ ξεκαθάρισε πως με την αλλαγή του Παπέ Σισέ δεν θέλησε να τιμωρήσει τον παίκτη του Ολυμπιακού για το αυτογκόλ του.

Σε ένα κόρνερ που κέρδισε το Τόγκο αρχικά έδιωξε με κεφαλιά και στο νέο γέμισμα προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο πάλευε η Σενεγάλη για να αποφύγει την ήττα από το γκολ που είχε δεχτεί από τον ίδιο της τον κεντρικό αμυντικό.

Στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αλιού Σισέ αντικατέστησε τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού. Σε πρώτη μία πρώτη ανάγνωση φάνηκε πως ο ομοσπονδιακός προπονητής εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το αυτογκόλ του Σισέ.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αλιού Σισέ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αλλαγή του κεντρικού αμυντικού των πρωταθλητών Ελλάδας και εξήγησε το λόγο για τον οποίο τον έβγαλε. «Η αλλαγή δεν ήταν τιμωρία για τον Παπέ Σισέ. Ήταν μία αλλαγή τακτικής, διότι εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι μας», ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής.