Αϊζέια Τόμας: Όταν ο Θρύλος πήγε να ρίξει «Βόμβα» από… άλλο πλανήτη!

Ο Ολυμπιακός είχε και κάποιες στιγμές πυ αναπολείς και λες πως γίνεται να έχει χαθεί μία τέτοια ευκαιρία. Ε, ο Αϊζέια Τόμας είναι λοιπόν μία από αυτές...

Αϊζέια Τόμας

Την δεκαετία του 90′ ο Ολυμπιακός πήγε για μία σπουδαία μεταγραφή. Προσπάθησε να φέρει τον τεράστιο Αϊζέια Τόμας και να ρίξει πυρηνική «Βόμβα» σε όλους.

Όπως μετέφερε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Δαμαρέλους ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει τον τεράστιο Αϊζέια Τόμας και να ταράξει τα τοίχοι στην Ευρώπη.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ενοχληθεί που δεν κλήθηκε στη Dream Team και μέσω του ατζέντη του, έφτασε να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού χωρίς όμως να ευδοκιμήσει η περίπτωση.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Δαμαρέλου:

«Ο Αϊζέια Τόμας το 1992 δεν κλήθηκε στην Dream Team επειδή δεν τον ήθελαν οι άλλοι παίκτες και αυτό τον είχε ενοχλήσει. Είπε στον ατζέντη του να εξετάσει και την αγορά της Ευρώπης.

Ο ατζέντης του εκπροσωπούσε και τον Ρόι Τάρπλεϊ και ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τον Ολυμπιακό οπότε ενημέρωσε για την σχετική περίπτωση. Δεν ευδοκίμησε ποτέ αυτή η εναλλακτική».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης