Απέναντι στον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο Καραϊσκάκη με 1-0, παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι «ερυθρόλευκοι», μαζί με το Κύπελλο, αγνοούσαν για πέντε σερί ματς τη «γεύση» της νίκης και έπρεπε οπωσδήποτε να έρθει το τρίποντο απέναντι στους «κυανέρυθρους». Η ομάδα του Πειραιά την ερχόμενη αγωνιστική […]

Απέναντι στον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο Καραϊσκάκη με 1-0, παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι «ερυθρόλευκοι», μαζί με το Κύπελλο, αγνοούσαν για πέντε σερί ματς τη «γεύση» της νίκης και έπρεπε οπωσδήποτε να έρθει το τρίποντο απέναντι στους «κυανέρυθρους».

Η ομάδα του Πειραιά την ερχόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει να αντμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και μετά από μία εβδομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Βγάζοντας το όποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει για τον Ολυμπιακό, ο κόσμος του Θρύλου αυτό που θέλει να δει απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι ένα σημαντικό στοιχείο, το πάθος! Στοιχείο το οποίο έχει λείψει αρκετά από τον φετινό Ολυμπιακό και ο κόσμος το ζητά συνεχώς από τους ποδοσφαιριστές.

Αν οι παίκτες καταφέρουν και βγάλουν πάθος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, τότε θα μείνει ικανοποιημένος και ο κόσμος του Θρύλου. Το πάθος είναι ένα στοιχείο το οποίο διακρίνει την φανέλα του Ολυμπιακού και επιβάλλεται να το έχουν οι ποδοσφαιριστές!