Ο αγώνας της Τούμπας δεν έγινε ποτέ. Ο 27χρονος πέταξε ένα ρολό ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία και ο τεχνικός του Ολυμπιακού διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Από εκεί και πέρα, όλοι στον σύλλογο θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν σιγά σιγά τα όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να επικεντρωθούν στον αγώνα με τον ΠΑΟ στον Ναό. Στον Ολυμπιακό […]

Ο αγώνας της Τούμπας δεν έγινε ποτέ. Ο 27χρονος πέταξε ένα ρολό ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία και ο τεχνικός του Ολυμπιακού διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Από εκεί και πέρα, όλοι στον σύλλογο θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν σιγά σιγά τα όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να επικεντρωθούν στον αγώνα με τον ΠΑΟ στον Ναό.

Στον Ολυμπιακό θέλουν τη νίκη απέναντι στους άντρες με τα πράσινα, όπως μας γνωστοποίησαν οι… απέναντι πρόσφατα και θέλουν φυσικά, πέραν των τριών πόντων και μια καλή εμφάνιση. Και παρά την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλος, δεν έχουν καμία διάθεση να τον υποτιμήσουν. Ντέρμπι αιωνίων είναι αυτά και έχουν πάρα πολλές ιδιαιτερότητες.

Στον Ολυμπιακό θα ασχοληθούν ξανά με τον ΠΑΟΚ, όταν έρθει η ώρα και μετά τις αποφάσεις που θα γίνουν γνωστές. Παράλληλα, όμως, το μυαλό όλων των παικτών θα είναι αποκλειστικά στον αγώνα με τον ΠΑΟ, καθώς πάντα μια νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αναπτερώνει τον νικητή. Και επειδή συνήθως αυτός είναι ο Ολυμπιακός, δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν την Κυριακή οι Πειραιώτες, από το να φτάσουν στο καλό αποτέλεσμα.