Μία μεταγραφή που αν πραγματοποιηθεί θα προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη έχει στα σκαριά ο Ντέιβιντ Μπλάτ, με τον Ντιμίτριους Τζάκσον...

Να λοιπόν που δεν είναι απαραίτητο να λέγεται Σλούκας η Γουοναμέικερ για να είναι «Βόμβα» η απόκτηση του γκαρντ που θέλει ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής. Ο Μπλάτ γνωρίζοντας πιο καλά από τον καθ ένα την αγορά του ΝΒΑ έχει σημειώσει στην ατζέντα του ένα όνομα που ακούει στο, Ντιμίτριους Τζάκσον. Ένας παίκτης που σίγουρα θα αλλάξει πολύ την περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού.

Ο 25χρονος γκαρντ αυτή την εποχή αγωνίζεται με τους Μπλέιζερς στο Summer League έπειτα από έναν τραυματισμό που είχε μεσούσης της σεζόν. Να σημειωθεί ότι ο Μπλατ τον είχε στη λίστα του και μέσα στη χρονιά στο μυαλό του όμως η αποχή του λόγο τραυματισμού τον φρέναραν.

Πλέον όμως είναι εντελώς καλά και βγήκε και πάλι μπροστά μήπως βρεις την τύχη του στο ΝΒΑ. Είναι παίκτης τέτοιου επιπέδου αλλά δεν είχε προσαρμοστεί και πλέον ίσως κοιτάξει την τύχη του στην Ευρώπη όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο 25χρονος έχει παίξει ελάχιστα στο ΝΒΑ και πιθανότατα ο ερχομός του στην Ευρώπη να είναι η πρέπουσα ευκαιρία, ώστε να δείξει το αξιόλογο ταλέντο του, εκείνο που τον έφερε στο Νο45 του ντραφτ του 2016 από τους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Τζάκσον στα 24 του είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πακέτο ότι πρέπει για να έρθει στην Ευρώπη. Αθλητικός, ικανός σκόρερ, δημιουργός στο μισό γήπεδο, μπορεί να σουτάρει και να παίξει άμυνα σε ικανοποιητικό βαθμό. Θυμίζει σε τεράστιο βαθμό τον Άαρον Τζάκσον πρώην της ΤΣΚΑ Μόσχας με τον οποίο συνυπήρχαν και στους Ρόκετς.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24