Με απώλειες θα «κατέβει» η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Με μία επιστροφή αλλά και δύο σημαντικές απουσίες ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs.

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι της Τούμπας και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Μάρκο Νίκολιτς για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Αντίθετα, ο Θωμάς Στρακόσα συνέχισε να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, γεγονός που σημαίνει πως κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ξανά ο Μπρινιόλι, όπως και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, εκτός παραμένει και ο Γκατσίνοβιτς, ο οποίος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο και ακολουθεί διαδικασία αποκατάστασης.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!