Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» του τίτλου στο χάντμπολ και καλεί τον κόσμο να γεμίσει την Ηλιούπολη στον πρώτο τελικό με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν στο χάντμπολ Ανδρών, μπαίνοντας δυναμικά στη σειρά των τελικών της Handball Premier απέναντι στην ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Φυσικά, δίνουν ραντεβού με τον κόσμο τους στην Ηλιούπολη.

Η αναμέτρηση του πρώτου τελικού έχει τεράστια σημασία, καθώς μπορεί να δώσει ψυχολογικό προβάδισμα στη σειρά. Ο Ολυμπιακός ποντάρει τόσο στην αγωνιστική του ποιότητα όσο και στην έντονη παρουσία των φιλάθλων του, που παραδοσιακά δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα σε τέτοια παιχνίδια.

Η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στήριξης, με τα εισιτήρια να συγκεντρώνουν ήδη τεράστιο ενδιαφέρον. Η προσέλευση αναμένεται μαζική, καθώς πρόκειται για ένα ματς που μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη των τελικών. Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν καλά ότι σε τέτοιες στιγμές η ώθηση από την εξέδρα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Δείτε τα όσα ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: 

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του πρώτου τελικού της Handball Premier, την Παρασκευή (1/5, 19:00), με αντίπαλο την ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι η διάθεση των εισιτηων ξεκίνησε και πραγματοποιείται: Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ωρο, μέσω Ticketmaster (πατήστε ΕΔΩ), Β) Καθημερινά 0:00-18:00, από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 19-Εμπορική Στοά)».

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…