Ο Παπανικολάου σχολίασε το κάρφωμα στον Οσμάν!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κώστας Παπανικολάου κλήθηκε να σχολιάσει το κάρφωμα που έκανε στα μούτρα του Τσέντι Οσμάν, στο φετινό ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.
Ο Κώστας Παπανικολάου κλήθηκε να σχολιάσει το εντυπωσιακό κάρφωμα που έκανε στα μούτρα του Τσέντι Οσμάν, στο φετινό ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο Telekom Center Athens, το οποίο έληξε με νικητές τους Πειραιώτες (82-87) στις 2 Ιανουαρίου.
Ακολουθούν όσα είπε ο αρχηγός του Θρύλου στο βίντεο που ανάρτησε η Ευρωλίγκα: «Είναι ένα από τα plays μας. Είχε προηγηθεί παρόμοια φάση με side pick and roll με τον Βεζένκοφ. Έτυχε να προσέξω πως αυτός που μάρκαρε τον Βεζένκοφ (σ.σ. Χουάντσο Ερνανγκόμεθ) δε βοηθούσε στη φάση, για τον Βεζένκοφ μιλάμε, οπότε με ένα καλό σκριν θα είχα ελεύθερο διάδρομο για το καλάθι.
Ο Βεζένκοφ έκανε καλό σκριν κι είδα το άνοιγμα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα πως έφτανα να καρφώσω, αλλά στο άλμα κατάλαβα πως υπήρχε η προοπτική. Και κάρφωσα. Είμαι χαρούμενος που το έκανα γιατί μας έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση κι όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι για αμφότερες τις ομάδες. Είμαι χαρούμενος που συνεισέφερα στη νίκη».
The captain speaks on his Greek Derby BIG time play 🔨 #MyMagicMoment I @Motorola I @Olympiacos_BC pic.twitter.com/c6TMPqkRF8
— EuroLeague (@EuroLeague) February 2, 2026