Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο Καραϊσκάκη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας σε ματς χωρίς αύριο.

Η ώρα των προημιτελικών έφτασε στο Κύπελλο Ελλάδας και το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σήμερα Τετάρτη (14/1, 18:30). Όλα αυτά σε μία αναμέτρηση νοκ άουτ που δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας, η πρόκριση θα κριθεί απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι. Γεγονός που ανεβάζει ακόμη περισσότερο την ένταση.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στο ματς με ξεκάθαρο στόχο να υπερασπιστούν τα σκήπτρα τους στη διοργάνωση και να συνεχίσουν την πορεία προς ένα ακόμη νταμπλ. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ολοκλήρωσε την προετοιμασία με θετικά νέα, καθώς είδε τους Ντάνιελ Ποντένσε και Ροντινέι να προπονούνται σε κανονικό ρυθμό και να μπαίνουν κανονικά στην αποστολή. Ο Βάσκος τεχνικός ανακοίνωσε λίστα 23 παικτών, δείχνοντας ότι αντιμετωπίζει το παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Έλληνας διαιτητής στο «Γ.Καραϊσκάκης», ξένος στο VAR!
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Έλληνας διαιτητής στο «Γ.Καραϊσκάκης», ξένος στο VAR!

Απόντες παραμένουν οι Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Μπρούνο Ονιεμαέτσι, οι οποίοι βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Λορέντσο Πιρόλα και Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Αντίθετα, ο Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε στις επιλογές του τόσο τον Ρούμπεν Βέζο όσο και τον νεαρό Αργύρη Λιατσικούρα, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο βάθος του ρόστερ.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα με στόχο να ανατρέψει τα δεδομένα και να «ρίξει» τον κάτοχο του τροπαίου. Ο Δικέφαλος του Βορρά γνωρίζει τις δυσκολίες της έδρας. Ωστόσο ποντάρει στη μαχητικότητα και την εμπειρία του σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

Στο Καραϊσκάκη όλα δείχνουν μάχη μέχρι τέλους. Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και αντιμετωπίζει το ντέρμπι ως τελικό. Γνωρίζοντας πως μόνο η νίκη δίνει εισιτήριο για τα ημιτελικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…