Στην ικανοποίησή του που βοήθησε την Εθνική απέναντι στη Ρουμανία στάθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ και ο κορυφαίος πασέρ της Εθνικής, στη νίκη επί της Ρουμανίας για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του MundoBasket 2027. Πέτυχε 18 πόντους με 4/7 τρίποντα, μαζί με 6 ασίστ, ένα ριμπάουντ, 2 λάθη και ένα κλέψιμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λαρεντζάκης μετά τον αγώνα:

«Πάντα μου αρέσει να βρίσκομαι εδώ και να βοηθάω την Εθνική, ειδικά φέτος που ο ρόλος μου, είναι περιορισμένος στον Ολυμπιακό. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω, να παίξω και να ευχαριστηθώ το μπάσκετ» ανέφερε ο Λαρεντζάκης.

Εθνική Ελλάδας: Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια διαθέσιμα για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Εθνική Ελλάδας: Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια διαθέσιμα για τον αγώνα με τη Ρουμανία

«Ήμασταν πάρα πολλοί σοβαροί. Δεν σταματήσαμε να παίζουμε στο 100%. Κάναμε το παιχνίδι εύκολο και πήραμε από νωρίς μεγάλη διαφορά» τόνισε για το παιχνίδι απέναντι στη Ρουμανία, ενώ αναφέρθηκε και στην… αύρα μετά το μετάλλιο στο EuroBasket

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.