Σε ανακοίνωση της η εταιρεία του Αριστοτέλη Μυστακίδη ξεκαθάρισε πως θα ξεπληρώσει όλα τα νόμιμα χρέη της ασπρόμαυρης ΚΑΕ αφότου αναλάβει.

Στην χθεσινή ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, απάντησε η εταιρεία ALPHA SPORTS GROUP, ιδιοκτησίας του Αριστοτέλη Μυστακίδη, τονίζοντας πως θα καλύψει όλα τα νόμιμα χρέη της ασπρόμαυρης ΚΑΕ αφότου αναλάβει το ολοκληρωτικό πακέτο των μετοχών.

Αναλυτικά η επιστολή:

«ΠΡΟΣ: ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Σε διαπραγματεύσεις με την Μακάμπι για τον Ταμίρ Μπλατ
Ολυμπιακός: Σε διαπραγματεύσεις με την Μακάμπι για τον Ταμίρ Μπλατ

Όπως θα έχετε διαπιστώσει οι πωλητές των μετοχών απαιτούν την άμεση πληρωμή υποχρεώσεων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από εμάς, κάτι που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με βάση τη δομή της μεταξύ μας συμφωνίας. Μάλιστα σε τρίτο, προσωπικό λογαριασμό. Οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ πρέπει να πληρωθούν από την ΚΑΕ.

Έχουμε διαβεβαιώσει τους πωλητές και ρητώς διασφαλίζουμε με την παρούσα αλληλογραφία ότι, όταν και αν αναλάβουμε τον έλεγχο της ΚΑΕ, θα πληρώσουμε όλες τις ΝΟΜΙΜΕΣ υποχρεώσεις.
Το όνειρό μας είναι να δούμε τον ΠΑΟΚ να μεγαλουργεί ξανά, και ήδη έχουμε προϋπολογίσει κι έχουμε έτοιμες τις επενδύσεις για την ενίσχυση της ομάδας με νέους παίκτες και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena (Παλατάκι).

M’ εκτίμηση,
ALPHA SPORTS GROUP»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.