Όλα όσα δήλωσε ο Ντόντα Χολ μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρί.

Στα θετικά αποτελέσματα μπόρεσε να επιστρέψει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 98-86 επί της Παρί στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντόντα Χολ:
«Είναι ομάδα που τρέχει πάνω-κάτω στο παρκέ. Μου αρέσει αυτό. Κάναμε ό,τι έπρεπε. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς με γρήγορο ρυθμό. Κάναμε ό,τι έπρεπε.

Ολυμπιακός: Σε διαπραγματεύσεις με την Μακάμπι για τον Ταμίρ Μπλατ
Ολυμπιακός: Σε διαπραγματεύσεις με την Μακάμπι για τον Ταμίρ Μπλατ

Θα έπρεπε να είχα περισσότερα ριμπάουντ. Ο κόουτς δίνει έμφαση στα ριμπάουντ. Νιώθω πως πρέπει να παίρνω περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ.

Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.