Ο Ρικάρντο Τριλίνι στις δηλώσεις του, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στην Ηλιούπολη για το EHF European Cup.

Το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι συνεχίζει, την Δευτέρα (13/10), η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Στις 19:30 (MEGA News), οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Αλμπατρο Σιρακούζα στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για τη ρεβάνς της φάσης των «64» του EHF European Cup, με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Υπενθυμίζεται, ότι το Σάββατο (11/10), ως τυπικά φιλοξενούμενος στην Ηλιούπολη, ο Θρύλος νίκησε με +6 (28-34) την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος, για το πρώτο ματς των «64» της διοργάνωσης.

Τσαναξίδης: «Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»
Τσαναξίδης: «Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Δείτε τα όσα είπε ο Ρικάρντο Τριλίνι: 

«Η Αλμπατρο Σιρακούζα είναι μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Παίζουν χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν και για αυτό, μπορούν να αποδώσουν καλύτερα. Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει και την Δευτέρα, για να μας υποστηρίξουν και να ενισχύσουν την ομάδα μας. Νομίζω, ότι θα παίξουμε καλύτερα από χθες, παρόλο που είμαι ευχαριστημένος με το τρέχον προβάδισμα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.