Δημοσιεύτηκαν οι κλήσεις της Εθνικής του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τους αγώνες που θα δώσει η Εθνική με Λευκορωσία (05/09) και Δανία (08/09) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Στη δημοσιότητα βγήκαν οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας, που αποφάσισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα δύο μεγάλα παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν σε λίγες μέρες με την Λευκορωσία στις 5 Σεπτεμβρίου και με τη Δανία στις 8 Σεπτεμβρίου. Τα παιχνίδια διεξάγονται με στόχο την πρόκριση που έχει η Εθνική για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ASTERA AKTOR που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρισκόταν εκεί για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Εθνική Ελλάδας: Οι εκλεκτοί του Γιοβάνοβιτς με Λευκορωσία και Δανία
Εθνική Ελλάδας: Οι εκλεκτοί του Γιοβάνοβιτς με Λευκορωσία και Δανία

Αναλυτικά οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα. Βαγιαννίδης, Τσιμίκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Μουζακίτης, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Μπακασέτας, Καρέτσας, Δουβίκας.

Αργυρώ Βελερή

Ονομάζομαι Αργυρώ Βελερή και είμαι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, παρακολουθώ το μονοετές πρόγραμμα σπουδών στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ του Training Hub, υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Μιλάω άριστα Αγγλικά (Proficiency C2) και διαθέτω πολύ καλή γνώση Γερμανικών (επίπεδο B1). Ο αθλητισμός είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, καθώς έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με την κολύμβηση, το τένις και το βόλεϊ. Είμαι υπεύθυνη, δημιουργική και εργατική, με στόχο τη συνεχή επαγγελματική πρόοδο και την αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας που μου δίνεται.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24