Το βράδυ ήταν... μεγάλο για το τμήμα των ανδρών του Ολυμπιακού στο πόλο, καθώς οι νταμπλούχοι Ελλάδας γιόρτασαν σε μαγαζί της παραλιακής.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην 39η κατάκτηση πρωταθλήματος και στη 13η συνεχομένη, ενώ παράλληλα πέτυχε το 8ο διαδοχικό του νταμπλ, συνεχίζοντας την κυριαρχία του στις ελληνικές πισίνες της Α1 πόλο Ανδρών!

Το γεγονός αυτό δεν μπορούσε να μην γιορταστεί από το ανδρικό τμήμα της ομάδας, το οποίο σύσσωμο πραγματοποίησε βραδινή έξοδο για να γιορτάσει τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Επετειακό δώρο στα μακροχρόνια μέλη
Ολυμπιακός: Επετειακό δώρο στα μακροχρόνια μέλη

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έφαγαν, ήπιαν και φωτογραφήθηκαν με την κούπα του πρωταθλητή σε μαγαζί της παραλιακής.

Δείτε φωτορεπορτάζ

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.