Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έλαβε τιμητική πρόσκληση για το 49ο ετήσιο συνέδριο της UEFA!

Η UEFA πρόκειται να διοργανώσει το 49ο ετήσιο συνέδριό της. Και ανάμεσα στους καλεσμένους του Αλεξάντερ Τσεφέριν ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Μία τιμητική πρόσκληση για τον ηγέτη του Θρύλου. H οποία ήρθε με αφορμή την ιστορική κατάκτηση του Conference League!

«Ειδική τιμητική πρόσκληση έστειλε ο Πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για να παρευρεθεί σήμερα και αύριο στο Βελιγράδι, στο 49ο ετήσιο συνέδριο της UEFA. Στην κορυφαία εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Εθελοντική αιμοδοσία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Εθελοντική αιμοδοσία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Σε αυτά καλούνται μόνο οι Ομοσπονδίες, ωστόσο ο Πρόεδρος της UEFA προσκάλεσε τις τρεις νικήτριες ομάδες των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, δηλαδή τον Ολυμπιακό (UEFA Europa Conference League), την Αταλάντα (UEFA Europa League) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (UEFA Champions League)» αναφέρει στην ενημέρωσή του ο Ολυμπιακός.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.